Over ons

Over Ons

Elektro Buttenaere BVBA is gespecialiseerd in HVAC-elektriciteitswerken voor de industriële, commerciële en openbare sector. Met onze kennis en expertise kunnen we u een uitstekend totaalconcept aanbieden van begin tot eind!

Voor zowel renovatiewerken als nieuwe projecten, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats, onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elk project op een professionele manier afgewerkt wordt. Daarnaast bieden we ook een uitstekende projectopvolging aan, onze projectleiders staan u steeds bij met raad en daad, zowel op en naast de werf. Wij bieden volgende diensten aan:

Wij zijn een jonge en dynamische firma, die een kwaliteitsvolle aflevering en correcte samenwerking met onze klanten hoog in het vaandel draagt. Verder streven we er ook naar om steeds mee te zijn met de laatste trends in de HVAC-sector.

Elektro Buttenaere BVBA

Elektro Buttenaere BVBA werd in 2011 opgericht te Zwevezele. In enkele jaren tijd hebben we onszelf kenbaar gemaakt in de HVAC-sector. Sedert 2015 is er een tweede vestiging te Lokeren. Ondertussen heeft Elektro Buttenaere al enkele grote projecten op zijn naam.

Bedrijfsgegevens hoofdbedrijf

Flandria 16, 8750 Zwevezele
051/62.04.34
BE 0840.550.233

Management

Zaakvoerder
Michael Buttenaere
Projectleider
Peter Claeys